NEWS

Zonnegilde support Team Oegema TVE op de Tour to TOKYO 2020

Zonnegilde, specialist op het gebied van adviseren en gesubsidieerd realiseren van zonnepanelen laat ondernemers graag profiteren van de energie van de zon. In aanloop naar de Olympische Spelen van 2020 in Tokyo zal ook het professionele BMX-team Oegema TVE hier zijn voordeel mee doen.

Zonnegilde is een duurzame energiespecialist die zonnepanelen projecten van A tot Z realiseert voor slimme ondernemers. Dit betekent: een gedegen advies, het verzorgen van  de subsidieaanvraag, het plaatsen en onderhouden van de pv-installatie.

Team Oegema TVE, bestaande uit negen rijders, is het eerste professionele BMX-team in Nederland. Het team loopt voorop door de individuele, persoonlijke aanpak in training en coaching onder leiding van Martijn Jaspers. Deze werkwijze kenmerkt zich door een wetenschappelijke en analytische zienswijze die vooralsnog tamelijk uniek is binnen de BMX, ook wereldwijd.

Zonnegilde wil middels de support Team Oegema TVE ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen. Zij herkennen zich in de gedegen opzet, de gedisciplineerde uitvoering en de focus op het eindresultaat, die het team hanteert.